Over ToughMoM

Wie is ToughMoM

ToughMom is onderdeel van Tough Love. Vier keer per week biedt Tough Love een Bootcamp / Outdoor Circuit Training aan waarbij zowel kracht als uithoudingsvermogen wordt getraind.

De trainingen van ToughMom zijn ook outdoor en speciaal voor vrouwen die zwanger, of herstellende zijn van hun bevalling.

Tough
12 jaar, 2 uitzendingen en ontelbare nachten in de kou… Tough staat voor militaire ervaring, doorgaan waar je anders gestopt was. Tough zorgt ervoor dat jij er net dat extra schepje bovenop doet en daardoor beter traint. Tough betekent hard werken, zweten en genieten.

MoM
Moeder worden is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Voor het eerst of niet, dat maakt niet uit. Er groeit een kindje in je. En voor je kindje doe je alles. Je geeft alles.

ToughMom helpt jou ook alles te geven bij het sporten. Heb je het gevoel van ver te moeten komen, heb je klachten of ben je bang iets verkeerds te doen? Bij Tough Mom wordt daar rekening mee gehouden en train je met vrouwen die hetzelfde meemaken.

Wie is wij?

Wie zijn de trainers?

ToughMoM - Voor vrouwen die sporten tijdens en na hun zwangerschap! Fit blijven tijdens en na de zwangerschap

Silvia Ferrer

Trainer

Silvia komt uit Barcelona, Spanje. 

Ze is op jonge leeftijd begonnen met dansen en is sindsdien nooit meer gestopt. 

Vanwege haar passie voor bewegen en gezondheid besloot ze fitnessinstructeur en personal trainer te worden en alle disciplines te combineren. 

Ze houdt ervan om les te geven en haar passie voor sport en bewegen door te geven. Ze heeft altijd hard getraind om haar droom om danser te worden waar te maken, daarom begrijpt ze hoe belangrijk doorzettingsvermogen, discipline en toewijding zijn om een doel te bereiken.

Tiemen Post

Owner/Trainer

In 2017 heeft Tiemen Tough Love – personal en group training opgericht. De bootcamp in Park de Wezenlanden is in enkele jaren enorm gegroeid en onder de leden bevonden zich vaak zwangere vrouwen met de wens lichamelijk fit te blijven. 

Om hen in de steeds groter wordende bootcampgroep nog steeds de juiste begeleiding te kunnen blijven bieden is het idee voor Tough Mom ontstaan.


Wat hier ook aan bijgedragen heeft? In 2019 is Tiemen zelf vader geworden van zoontje Joshua.

ToughMoM - Voor vrouwen die sporten tijdens en na hun zwangerschap! Fit blijven tijdens en na de zwangerschap